Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ion Iliescu A Murit

Ion Iliescu A Murit

Ion iliescu, fostul presedinte al romaniei si membru de onoare la psd si pcr a murit ieri. 3 martie 1930 (91 de ani) oltenița⁠(d), călărași, românia.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Iliescu = rusia, kgb, comunism, coruptie, interese proprii, etc. Sper ca iliescu sa moara curand si saitul sa arate raspunsul de noi asteptat dar mai tare sper sa o faca in puscarie. Tot pe acel site sunt postate si reacții false din lumea politicii.

A Murit Ion Iliescu In Cele Mai Importante Stiri Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/stirino1/posts/a-murit-ion-iliescu-%C3%AEn-doliumai-multe-aici-httpbitly2inxhtl/1225945364278846/
Eram rupt de oboseală, după ziua de ieri, așa că am reușit să dorm mai mult de ora 6, ora la care mă trezește prințesa întunericului, eram destul de amețit, anyway, toate condițiile pentru a mă apuca să caut decă a murit hârca aia nenorocită. Ion diaconescu a murit maţi seară, la 94 de ani. A încetat din viață tovarășul ion iliescu, iubit fiu al revoluției comuniste, vizionar profet al reintegrării securității în capitalism.

Fostul preşedinte ion iliescu a fost transferat la institutul de boli cardiovasculare cc iliescu din capitală, după ce medicii de la spitalul elias au decis că problemele sale de sănătate nu sunt de competenţa lor.

Vanghelie la omorat pe iliescu la rares bogdan in emisiune 27.11.2014. Tot pe acel site sunt. Ion iliescu a fost desemnat candidatul fdsn la alegerile prezidenţiale din 1992 iar oliviu gherman a fost ales preşedinte al partidului.

Eram rupt de oboseală, după ziua de ieri, așa că am reușit să dorm mai mult de ora 6, ora la care mă trezește prințesa întunericului, eram destul de amețit, anyway, toate condițiile pentru a mă apuca să caut decă a murit hârca aia nenorocită. Emil „cico dumitrescu a murit joi seară, la vârsta de 84 de ani, chiar de ziua sa de naștere. Este doliu în lumea politică.

A Murit Ion Iliescu In Doliu B1 Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.b1.ro/stiri/eveniment/a-murit-ion-iliescu-in-doliu-248272.html
Tot pe acel site sunt postate si reacții false din lumea politicii. A fost un om cald, deschis, cu o impresionantă cultură, cu rigoare 'nemţească' şi o sete de cunoaştere impresionantă. Un articol intitulat „ion iliescu a murit circulă de câteva zile pe rețeaua de socializare facebook și este distribuit de sute de oameni care au căzut în plasa unor mai precis pe un site găzduit pe platforma blogspot este scris un articol în care fostului președinte al româniei ar fi murit.

Ion iliescu, fostul presedinte al romaniei si membru de onoare la psd si pcr a murit ieri.

Sper ca iliescu sa moara curand si saitul sa arate raspunsul de noi asteptat dar mai tare sper sa o faca in puscarie. În 2011, ion iliescu a murit era o căutare sugerată de către google, după ce a fost internat la spitalul elias. Dinu patriciu, om de afaceri, politician şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din românia, a murit în această dimineaţă, la vârsta de 64 de ani.

Tot pe acel site sunt postate si reacții false din lumea politicii. Alexandru iliescu și maria dumitru toma (naturală), maria p. Vanghelie la omorat pe iliescu la rares bogdan in emisiune 27.11.2014.

șocant Cum Arată Ion Iliescu La 90 De Ani A Ajuns Aproape De Nerecunoscut Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/socant-cum-arata-ion-iliescu-la-90-de-ani-a-ajuns-aproape-de-nerecunoscut-91519
Un politician din generația lui ion iliescu a încetat din viață. Cel putin pe twitter, realitatea si sute de bloguri. Emil „cico dumitrescu a murit joi seară, la vârsta de 84 de ani, chiar de ziua sa de naștere.

Iliescu was a senator for the social democratic party psd of which he is the founder and honorary president.

Ion iliescu a cerut ajutor militar ruşilor, potrivit notelor ambasadei poloniei din decembrie 1989. Tot pe acel site sunt. Ion iliescu rămâne în sufletul şi memoria românilor ca cel care a schimbat istoria ţării şi a influenţat generaţii, un exemplu de sacrificiu şi dăruire pentru noi 239 thoughts on ion iliescu a murit! ilenia december 8, 2013 at 2:51 pm.

Posting Komentar untuk "Ion Iliescu A Murit"