Varza Calita De Post
Varza Calita De Post. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si ardei iute. Apoi adaug varza tocata un pic cate un pic pe masura ce o tai. Despre varza calita de post ingrediente: Daca varza murata este prea acra sau sarata, se spala intai in apa. Mod de preparare pentru varză murată călită de post scoatem varza din moare și o punem în apă rece pentru a o desăra.
Se toaca ceapa, se caleste in tigaia de teflon (puneti doar o lingurita de ulei), varza din borcan, scursa de apa, se adauga. Se spală morcovul şi dovlecelul se pun cu varza la fiert şi se adaugă 1 vârf de lingură de sare. Varza o desfacem foi pe care le spalam bine cu apa rece, le stoarcem si le taiem fideluta. Este mai mult decât gustoasă, rapid și ușor de pregătit, lucru care o face alegerea perfectă pentru zilele în care vrei să. Ingrediente pentru reteta de varza calita cu pulpe de gasca afumate:
Gateste in zilele de post o reteta simpla de varza calita si savureaza gustul unic al acesteia.
2 verze care insumeaza 2 kilograme. Se adaugă 4 linguri de pastă de tomate. 250gr varza calita, mamaliguta, ardei. Acesta este un produs de post. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si ardei iute.
Se toaca ceapa, se caleste in tigaia de teflon (puneti doar o lingurita de ulei), varza din borcan, scursa de apa, se adauga. Daca nu tii post, ci pur si simplu ai pofta de o mancarica traditionala romaneasca, alaturi de varza calita poti aseza si cateva bucati de afumatura. Mod de preparare varza calita in vas de lut. Clătim bine varza, o tăiem în două şi o tocăm mărunt. Ingrediente necesare pentru varza calita de post:
Se toaca ceapa, se caleste in tigaia de teflon (puneti doar o lingurita de ulei), varza din borcan, scursa de apa, se adauga.
Mod de preparare pentru varză murată călită de post scoatem varza din moare și o punem în apă rece pentru a o desăra. 150ml bulion ( optional ). Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca foarte subtire,precum taiteii. Daca nu tii post, ci pur si simplu ai pofta de o mancarica traditionala romaneasca, alaturi de varza calita poti aseza si cateva bucati de afumatura. Varza calita de post este o mancare satioasa, ideala pentru perioadele de post din an.
Ingrediente varza calita de post. 1 legatura de marar proaspat, tocat marunt sau uscat. 60 de minute (aproximativ) timp total: Mod de preparare varza calita in vas de lut. Ingrediente pentru reteta de varza calita cu pulpe de gasca afumate:
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si ardei iute.
Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca foarte subtire,precum taiteii. Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si ardei iute. 2 verze care insumeaza 2 kilograme. Se spala varza, se toaca marunt, se presara sarea de lamaie si sarea de bucatarie, se amesteca bine pana ce se inmoaie. 150ml bulion ( optional ).
Posting Komentar untuk "Varza Calita De Post"